Brandaan
Halmblond
't Baeken
Bolle Bries
Brandaan

Schoemrakker Brandaan

Type: Volmoutig donkerblond
Alcohol: 6%
Ingrediënten: Terschellinger gezuiverd duinwater, gerstemout, hop en gist

Deze Terschellinger Schoemrakker is door ons met trots gebrouwen van uitsluitend de beste ingrediënten. De Brandaan is een koperkleurig bier van hoge gisting met een volle moutsmaak. Heeft een licht bittere afdronk met een vleugje citrus. Persoonlijk goedgekeurd door Sint Brandaan, beschermheilige van de zeevaarders!

Halmblond

Schoemrakker Halmblond

Type: Blond
Alcohol: 5%
Ingrediënten: Terschellinger gezuiverd duinwater, gerstemout, tarwemout, hop en gist

Deze Terschellinger Schoemrakker is door ons met trots gebrouwen van uitsluitend de beste ingrediënten. Deze goudgele rakker van hoge gisting is een heerlijke soepele doordrinker met verfijnde hopsmaak en een stevige schuimkraag. Met iedere slok waan je jezelf in de duinen van ons prachtige Schylge!

't Baeken

Schoemrakker 't Baeken

Type: Easy IPA
Alcohol: 7%
Ingrediënten: Terschellinger gezuiverd duinwater, gerstemout, hop en gist

Deze Terschellinger Schoemrakker is door ons met trots gebrouwen van uitsluitend de beste ingrediënten. Deze India Pale Ale, het extra gehopte bier voor vroegere lange zeereizen, kenmerkt zich door veel hoparoma in geur en smaak, maar is met een EBU (bitterheidsindex) van 45 toch heel toegankelijk. Gebrouwen op de geboortegrond van Willem Barentsz, die ervan genoten zou hebben!

Bolle Bries

Schoemrakker Bolle Bries

Type: Stout
Alcohol: 6,5%
Ingrediënten: Terschellinger gezuiverd duinwater, gerstemout, hop en gist

Deze Terschellinger Schoemrakker is door ons met trots gebrouwen van uitsluitend de beste ingrediënten. Een aardedonker bier voor de donkere dagen met zo'n lekkere stevige bolle bries zoals we die op Terschelling kennen! Heeft tonen van onder andere gebrande mout, koffie en chocolade. Een lekker degustatiebier.

Tip: Drink de Bolle Bries niet te koud.